رسالة مدير الجامعة
رسالة مدير الجامعة
Print this Page

من أخ إلى أخوانه وأخواته

في ظل الظروف التي يشهدها العالم والمملكة منها وتأسيا بما تقوم به الدولة من مبادرات جبارة لتجاوز هذه الازمة والتي شهد لها الجميع من الداخل والخارج وانطلاقًا من اهتمام الجامعة بمنسوبيها.

أولًا:    أتمنى ان تكونوا وأسركم بأتم صحة واطلب منكم الالتزام بتعليمات وزارة الصحة

ثانيا: ان ادارة الجامعة وانا شخصيا على أتم استعداد للمساهمة في تقديم الدعم بكافة أنواعه لحل المشاكل التي تواجه منسوبي الجامعة.

ثالثًا: لأي شخص الحق في ظل هذه الازمه التواصل معي شخصيا ومباشرة إذا كان الأمر يتعلق بالأزمة وذلك على البريد الإلكتروني الخاص بي مع تزويد الرئيس المباشر بصوره.

رابعاً:  اؤكد هنا شخصيا بأن شؤونكم وشؤن عائلاتكم هي محل اهتمامي الشخصي وكذلك ادارة الجامعة. نحن أولًا وأخيرًا أسره واحده.

اسأل الله ان يعين الجميع على تجاوز هذه الازمه وآثارها

وان تعم الصحة والعافية على الإنسانية جمعاء.

أخوكم

الدكتور عيسى بن حسن الأنصاري

مدير الجامعة

A message from a brother to his brothers and sisters.

In view of the circumstances witnessed by the world and the Kingdom, and in recognition of the tremendous initiatives undertaken by the government to overcome this crisis, and based on the University's interest in its employees.

Firstly, I hope that you and your family enjoy complete health and request you all to abide by the Ministry of Health instructions for your safety.

Secondly, The University Management and also I personally are ready to contribute to provide all kinds of support to solve any problems that may face the University’s employees. Please inform employees in your Departments and Deanships about this.

Thirdly, any person has the right during this crisis to communicate with me personally and directly if the matter is related to the crisis, and that is through my e-mail, along with providing the person in charge of the Department/Deanship with a copy of their messages. Please inform your employees about this.

Finally, I personally confirm that both yours and your family affairs are of my personal concern as well as that of the University Management. We are first and foremost a single family.

I ask God Almighty to help everyone overcome this crisis and its effects and grant health to all humanity.

your brother

Dr. Issa Hassan Al-Ansari